depozite de inchiriat Bucuresti

DEPOZITE DE INCHIRIAT

Impreuna sustinem evolutia conceptului de depozitare.

Datorita tehnologiei performante, ideea de depozitare a cunoscut o dezvoltare extrem de rapida si complexa, devenind esentiala in ordinea unei mai bune functionari a procesului de distributie, cat si in folosul unei pastrari impecabile a materialelor depozitate.

Asiguram, astfel, un transport in timp al marfurilor, in conditii optime excelente si complet satisfacatoare pentru cerintele fiecarui client.

Birouri de inchiriat

BIROURI DE INCHIRIAT

Spatiile special amenajate pentru gazduirea birourilor sunt intocmite in directia activitatilor companiilor si a necesitatilor actuale si de viitor ale economiei nationale.

Cladirea de birouri a fost conceputa sa raspunda cerintelor si nevoilor clientilor cu un numar mediu si mare de angajati, oferindu-le acestora conditiile caracteristice unui mediu de lucru util si placut.

Asiguram, astfel, spatii pentru birouri special gandite in scopul performantelor profesionale

Spatii industriale de inchiriat

SPATII INDUSTRIALE DE INCHIRIAT

Parcul Industrial Sabaru va asigura curand spatii comerciale de care vor beneficia atat clientii, cat si angajatii. Astfel, pentru o mai buna eficienta profesionala, acestia isi vor rezolva problemele mult mai simplu si mai rapid, fara a fi nevoiti sa se deplaseze pe distante mult mai mari in timpul programului de lucru.

Serviciile puse la dispozitia clientilor si angajatilor pot fi bancare, farmaceutice sau de catering. In acest fel, mediul de lucru le va oferi libertatea de a-si asigura strictul necesar in orice moment al zilei.


Pe langa inchirierea spatiilor de depozitare, va oferim servicii complete de management, incepand cu planificarea proiectului si terminand cu implementare si servicii de intretinere.

Printre serviciile pe care Parcul industrial Sabaru le ofera se numara:

  • curatenia si intretinerea spatiilor comune
  • asigurarea securitatii perimetrale
  • intretinerea drumurilor
  • amenajarea spatiilor verzi
  • intretinerea retelelor de utilitati si a echipamentelor aferente
  • inlaturarea zapezii
  • intretinerea cladirilor si a echipamentelor de stingere a incendiilor

Caracteristici generale

Spatiile industriale sau logistice sunt vitale pentru activitatea companiilor, fapt pentru care evolutia pietelor financiare a adus în centrul atentiei, si în România, sectorul dezvoltarii parcurilor industriale.

Companiile solicita spatii de depozitare si productie medii si mari, cu din ce în ce mai multe facilitati. Bucurestiul este zona cea mai cautata de catre clienti si, în consecinta, de dezvoltatori .

Astfel, Parcul industrial Sabaru se înscrie pe linia impusa de marile companii, nu doar prin localizarea  într-o zona usor accesibila, ci si prin caracteristicile sale.  Parcul industrial se înscrie în clasa B de spatii industriale si de birouri.

Amplasarea în partea de sud-vest a Municipiului Bucuresti la 1.8 km de inelul de centura, in orasul Bragadiru reprezinta un prim mare avantaj prin accesul rapid atât la centrul Bucurestiului, de care îl despart 15 km, cât si la cele doua autostrazi A1 si A2. Acestuia i se adauga caracteristicile fizice ale proiectului, utilitatile de care dispune si serviciile complementare oferite. Închirierea spatiilor destínate amenajarii de spatii comerciale si de birouri, ofera clientilor parcului, accesul la servicii conexe, de tipul celor bancare sau de catering.