Parcul Industrial Sabaru este unul dintre cele mai performante, moderne si bine plasate parcuri industriale din Bucuresti cu spatii de depozitare de dimensiuni mari si mici. Pe langa depozitele si spatiile special amenajate pentru zona industriala si a business-urilor mai mari avem, in aceleasi conditii de calitate, depozite mici si foarte mici pentru zona casnica, personala, sau a afacerilor mici si medii ce au nevoi de depozitare mai reduse dar la fel de importante.

Depozitele mici sunt ideale pentru persoanele fizice sau juridice mici si mijlocii pentru a pastra temporar sau pe termen lung obiecte ce nu-si mai gasesc locul in spatiul vital de zi cu zi. Desi mici, ele sunt practic adaptabile ca marime, in functie de necesitatile clientilor nostri.

Pentru ce puteti avea nevoie de un astfel de spatiu? In final, dumneavostra decideti, dar, va putem da cateva exemple pentru a va ajuta sa va hotarati.
  • Ca persoana fizica: mobila pe care nu o mai folositi sau pe care urmeaza intr-un anume interval doar sa o pastrati la noi; biciclete, motociclete, masini si accesorii (precum rulote); unelte si echipamente; cutii de plastic sau carton cu diverse obiecte pentru care nu puteti gasi un loc in casa; carti, reviste, haine, etc.;
  • Ca persoana juridica: arhive intregi de documente pentru care nu aveti spatiu de depozitare; calculatoare, imprimante si orice alte echipamente pe care nu le mai folositi in mod curent; mobilier office ce urmeaza a fi refolosit, fie din cauza ca va mutati/renovati sau doar ce achizitionati/inchiriati un nou birou;

Acest tip de depozitare a crescut exponential in ultimii ani datorita usurintei de folsoire si a utilitatii deosebite.  Trendul crescator ajuta oamenii din toata lumea sa recunoasca aceasta nevoie si sa foloseasca serviciile furnizorilor de acest tip, intre care, cu mandrie se afla si parcul industrial Sabaru.

De ce credem ca ar trebui sa alegi parcul industrial Sabaru?

O sa subliniem cateva cateva puncte forte sau avantaje ale parcului nostru, urmand, speram noi, sa descoperiti restul beneficiilor apeland la serviciile noastre sau printr-un apel telefonic catre oricare dintre consultantii nostri.

Parcul Sabaru ofera:
  • Spatii de depozitare mici cu dimensiuni adaptabile, clientul plateste cat primeste;
  • Spatiile de depozitare sunt curate, uscate, bine organizate, perfecte pentru ce aveti nevoie;
  • Supraveghere 24 /7, cu sisteme video si de alarma performante, plus personal calificat;
  • Acces facil la introducerea sau scoaterea din depozit a obiectelor;
  • Preturi foarte bune si posibilitatea de a depozita in parcul Sabaru pe termen scurt, mediu si lung;