Parcul industrial Sabaru ofera investitorilor atat romani cat si straini spre inchiriere spatii industriale pentru productie sau depozitare. Situat in partea de sud-vest a Municipiului Bucuresti la 1.8 km de inelul de centura, in orasul Bragadiru acesta este pozitionat excelent atat pentru societatile aflate in Bucuresti, centrul orasului fiind la doar 15km distanta, cat si fata de cele doua autostrazi, A1 si A2, pentru retele nationale.

Spatiul de depozitare consta in cinci module de hala parter avand o suprafata disponibila de 20.853 mp cu inaltimea utila de 6 m, insumand 20 de compartimente cu functie preponderenta de depozitare, cu dimensiunile de 16.55m x 63m.

Ansamblul de hale este construit din structura metalica galvanizata, iar pentru inchideri s-au folosit panouri termoizolante. In general halele satisfac cerintele speciale ale spatiilor unde este cerut un mediu cu temperatura controlata si confort termic.

Închiriere spații industriale pentru depozitare

Spatiul total de depozitare/productie este de 20.853 metrii partrati, acesta fiind mai mult decat suficient pentru clientii ce vor solutii pentru depozitare a marfurilor in conditii de siguranta.

Luand in considerare pozitia geografica, conditiilor deosebite de stocare, calitatea angajatilor si resursele materiilor prime, Municipiul Bucuresti poate deveni centrul logistic al companiilor ce vor sa dezvolte retele nationale.

Alaturi de aceste aspecte putem acomoda si servicii conexe spatiilor industriale pentru depozitare facilitand cat mai mult activitatea economica: spatiu pentru birouri in hala destinata depozitarii, grupuri sanitare, servicii bancare sau de catering.

Spații industriale pentru producție

Inca de la stadiul de proiect parcul industrial Sabaru s-a axat pe asigurarea unor conditii optime pentru agentii economici cu tehnologii avansate in domeniul productiei industriale si montaj. Totodata avem in vedere calificarea resurselor umane, ramurile industriale traditionale si resursele de materii prime.

Pentru aceasta, parcul Sabaru oferă condiții exceptionale cu spații industriale de producție pentru  următoarele ramuri:
  • Electrotehnica
  • Electronica
  • Tehnica de calcul
  • Constructii de masini
  • Lemn si fabricarea mobilei
  • Industria alimentara
  • Ambalaje